Produsul "Duplo - Cutie pentru Distractie All-In-One" nu se mai afla in oferta curenta a site-ului nostru.Daca nici unul din link-urile de mai sus nu va sunt de ajutor puteti alege una din urmatoarele variante:

* folositi harta site-ului
* trimiteti un email pe adresa "office [at] dinoland.ro" si unul din operatorii nostri va raspunde cu placere in cel mai scurt timp
* contactati-ne telefonic la numarul 0732 080 450 si unul din reprezentantii nostri de vanzari va va asista in procesul de cautare

Apasati aici pentru a vedea imaginea marita


Show Picture 0
Show Picture 1
Show Picture 2
Show Picture 3
Show Picture 4
Show Picture 5


Apasati aici pentru a vedea imaginea marita

COD: leg_10572
Duplo - Cutie pentru Distractie All-In-One

Setul cutiei distractive LEGO DUPLO All-in-one include o multime de caramizi DUPLO pentru constructie si reconstructie distractiva, pentru o joaca creativa.

Varsta recomandata Taxa de transport Stoc Livrare
4-6 ani, 1-3 ani, 7-10 ani 14,90 lei -
Descriere produs

Setul cutiei distractive LEGO DUPLO All-in-one include o multime de caramizi DUPLO pentru constructie si reconstructie distractiva, pentru o joaca creativa.
La baza acestui set se afla un sasiu de camion construibil cu muchii rotunjite si roti care se invart de-adevaratelea.
Acest set cuprinzator include de asemenea 2 elemente de ferestre ce se deschid, un caine simpatic si caramizi numerotate ce corespund unor caramizi decorate, pentru a-ti ajuta copilul sa-si dezvolte abilitatile matematice.
Exista chiar si caramizi clasice DUPLO suplimentare pentru mai multa distractie creativa.
Include o figurina DUPLO baiat.
Numarul pieselor in cutie: 65.
Numarul figurinelor in set: 1.

Recomandat copiilor intre: 1.5 - 5 ani.Nota: Imaginea jucariilor de pe site-ul nostru are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Imaginile nu sunt in mod necesar proportionale cu dimensiunile jucariei, intentia noastra fiind de a va prezenta cat mai multe detalii.


Opinii despre produs
Nota produs: (0,00)   Numar de opinii: 0   
Apasati aici pentru a adauga opinia dumneavoastra

Nu exista opinii pentru acest produs. APASATI AICI pentru a fi primul care ne impartaseste opinia!
Produse similare


Informatii produsInformatii produsInformatii produsInformatii produsInformatii produsCopyright DINOLAND. Dinoland este marca inregistrata.