Produsul "Piramida cu Activitati" nu se mai afla in oferta curenta a site-ului nostru.Daca nici unul din link-urile de mai sus nu va sunt de ajutor puteti alege una din urmatoarele variante:

* folositi harta site-ului
* trimiteti un email pe adresa "office [at] dinoland.ro" si unul din operatorii nostri va raspunde cu placere in cel mai scurt timp
* contactati-ne telefonic la numarul 0732 080 450 si unul din reprezentantii nostri de vanzari va va asista in procesul de cautare

Apasati aici pentru a vedea imaginea marita


Show Picture 0
Show Picture 1
Show Picture 2
Show Picture 3
Show Picture 4


Apasati aici pentru a vedea imaginea marita

COD: tol_TOLO89420
Piramida cu Activitati

Piramida activitati cu forme geometrice, ce ofera copiilor 4 jucarii diferite.


Varsta recomandata Taxa de transport Stoc Livrare
0-12 luni 14,90 lei 24-48 h
Descriere produs
Piramida cu activitat ce cuprinde 4 corpuri geometrice diferite care pot fi folosite ca jucarii independente si din care se poate construi foarte usor o piramida.
Copilul are la dispozitie o tobita cu o bila interioara, o mingiuta, o prisma si un cub cu cilindru interior desenat cu corpuri geometrice.  
Aceasta jucarie dezvolta: simturile, functiile motorii de baza si complexe, logica, relationarea cauza-efect.

Premii internationale obtinute: National Association of Toy and Leisure Libraries - Good Toy Award, Practical Pre-School 2002 Silver Award, Parents Magazine Toys Award, Komitet Ochrony Praw Dziecka, Swiat Przyjazny Dziecku.

Dimensiuni jucarie: 8.4 x 8.4 x 21.5 cm.
Recomandat copiilor peste 6 luni.


Nota: Imaginea jucariilor de pe site-ul nostru are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Imaginile nu sunt in mod necesar proportionale cu dimensiunile jucariei, intentia noastra fiind de a va prezenta cat mai multe detalii.


Opinii despre produs
Nota produs: (0,00)   Numar de opinii: 0   
Apasati aici pentru a adauga opinia dumneavoastra

Nu exista opinii pentru acest produs. APASATI AICI pentru a fi primul care ne impartaseste opinia!
Produse similare


Informatii produsInformatii produsInformatii produsInformatii produsInformatii produsCopyright DINOLAND. Dinoland este marca inregistrata.