• Girasol
  • produse_in_reclama
  • noutati_disney
  • noutati_hasbro
Apasati aici pentru a vedea imaginea marita


Show Picture 0
Show Picture 1
Show Picture 2
Show Picture 3
Show Picture 4


Apasati aici pentru a vedea imaginea marita

     
COD: epe_EP00954
Catelus Ochelarist Hector

Hector este un catelus interactiv cu ochelari si lesa.

Stoc Filtre varsta Taxa de transport Livrare
In Stoc 4-6 ani, 7-10 ani 14,90 lei 24-48 h

Pret: 249,99 lei 

Cantitate:
 
(pretul include TVA)

Descriere produs

Catelusul Hector.
Are ochelari si lesa.
Telecomanda sub forma de os.
Manual instructiuni.
Hector este un catelus care castiga nu doar prin dragalasenia şs farmecul primei impresii ci, prin felul in care este proiectat, el ramane interesant si dupa, devenind apoi din ce in ce mai interesant, pe masura ce copilul, si adultul deopotriva il descopera pe parcurs.
Caracteristicile tehnice de proiectare il inzestreaza cu abilitati de interactionare a lui cu „stapanul sau". si ce alt rezultat final poate fi mai bun ca acesta : un animal de companie, placut prin aspect si prin faptul ca raspunde la comenzi!
Principiu de functionare: miscarea asigurata de baterii tip AAA iar comenzile sunt indeplinite prin intermediul senzorilor tactili, infrarosii si sonori
Cele doua accesorii principale, lesa si osul pun in valoare calitatile lui tehnice, teleghidandu-l pe Hector si determinandu-l sa arate ce stie!
Pe langa acestea, ochelarii, bine-inteles sunt importanti, diversificand optiunile de comanda, prin faptul ca pot fi sau nu, pe nasul lui Hector.
Senzorii diferiti vor actiona la stimuli diferiti, determinand atitudini diferite ale lui Hector: cu ochelari el "vede", (infrarosu), astfel ca, poate ocoli obstacolele.
Fara ochelari insa, el se apropie de obstacol si se „loveste" de el, (tactili), incepe sa schelalaie(sonor), sau latra.
Astfel, sunt o serie intreaga de oportunitati diversificate , prin care Hector interactioneaza cu stapanul sau.
Hector poate fi o varianta de pet, in situatiile in care, din diverse motive, familia nu poate „adopta" un animal de companie.

Dimensiuni: 31,5 x 22,9 x 27,9 cm
Varsta recomandata: 4 - 10 aniNota: Imaginea jucariilor de pe site-ul nostru are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Imaginile nu sunt in mod necesar proportionale cu dimensiunile jucariei, intentia noastra fiind de a va prezenta cat mai multe detalii.


Opinii despre produs
Nota produs: (0,00)   Numar de opinii: 0   
Apasati aici pentru a adauga opinia dumneavoastra

Nu exista opinii pentru acest produs. APASATI AICI pentru a fi primul care ne impartaseste opinia!
Produse similare


Informatii produsInformatii produsInformatii produsInformatii produsInformatii produsCopyright DINOLAND. Dinoland este marca inregistrata.