• Girasol
  • produse_in_reclama
  • noutati_disney
  • noutati_hasbro
Apasati aici pentru a vedea imaginea marita


Apasati aici pentru a vedea imaginea marita

     
COD: edi_EI-3645
Kit Desenam cu Sfori

Jocul exerseaza abilitatile de motricitate fina, incurajeaza creativitatea, imbunatateste atentia concentrata.Stoc Filtre varsta Taxa de transport Livrare
In Stoc 4-6 ani 14,90 lei 24-48 h

Pret: 96,00 lei 

Cantitate:
 
(pretul include TVA)

Descriere produs
Caracteristici:

- Jocul exerseaza abilitatile de motricitate fina, incurajeaza creativitatea, imbunatateste atentia concentrata, fiind ideal pentru familiarizarea prescolarilor cu postura corecta a prinderii si folosirii creionului/instrumentului de scris.
- In plus, imbunatateste atentia la detalii....
- Copiii, pur si simplu, aleg o sfoara, apoi "cos" un model folosindu-se de acul corespunzator.
- Dincolo de executarea modelelor mai complexe incluse pachetului, le sunt oferite conditiile crearii unor modele personalizate, inclusiv tridimensionale!
- La acestea mai adaugam si faptul ca toate materialele incluse sunt rezistente si complet refolosibile, asigurand rezistenta produsului la o uzura mare si prelungita.
- Beneficiile nu se opresc aici: jocul, la prima vedere simplu si doar aparent adresat exclusiv fetelor, isi reveleaza potentialul educativ universal valabil cand luam in considerare dezvoltarea inteligentei vizual-spatiale si a creativitatii la un nivel inalt: copierea corecta a modelelor pe plansa presupune recunoasterea culorilor, numararea spatiilor si inventarea de noi modele.
- Pachetul include, de asemenea, o tabla cu orificii prevazute cu spuma tare, rezistente la impunsaturi multiple, 18 sfori in 9 culori vibrante, 16 carduri plastifiate cu modele mai simple si mai complexe si un manual de utilizare.

Recomandat copiilor peste 3 ani.Nota: Imaginea jucariilor de pe site-ul nostru are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Imaginile nu sunt in mod necesar proportionale cu dimensiunile jucariei, intentia noastra fiind de a va prezenta cat mai multe detalii.


Opinii despre produs
Nota produs: (0,00)   Numar de opinii: 0   
Apasati aici pentru a adauga opinia dumneavoastra

Nu exista opinii pentru acest produs. APASATI AICI pentru a fi primul care ne impartaseste opinia!
Produse similare

Ecoiffier

Pret vechi: 48,00 lei

Pret nou: 40,80 lei

Informatii produs


SeS

Pret vechi: 25,00 lei

Informatii produsInformatii produsInformatii produsInformatii produsCopyright DINOLAND. Dinoland este marca inregistrata.